ERVARINGEN

ervaringen

“Wie liefheeft luistert”


juni 2019: rouwverwerking, reactie ouders:

Emmy, bedankt voor de begeleiding van Julian. Het heeft hem enorm geholpen om zijn verdriet te kunnen verwerken. Hij is gedurende het hele traject gegroeid en er veel sterker uit gekomen, heel erg bedankt daarvoor. Je hebt hem liefdevol en zeer betrokken begeleid en hij heeft het als heel fijn ervaren.


Meditatie

Al een hele tijd ben ik bij Emmy Janssen op meditatieles. Ik kom bij haar heerlijk tot rust en leer die dingen los te laten die niet bij mij passen.... heerlijk.
Lieve Groeten, Maria Huisinga

De wekelijke meditatiesessie van Emmy ervaar ik als een moment van rust voor mijzelf, even uit mijn hoofd komen en mijn lichaam voelen. Fijn is dat het een geleide meditatie is waar Emmy iedere keer een ander mooi inspirerend thema kiest. Emmy heeft een fijne stem om naar te luisteren. Hierdoor leer je te ontspannen en steeds beter met je gedachten bij de meditatie te blijven. Een aanrader!
Iris


Individuele tekenlessen

Dani (9 jaar) vond de tekenlessen bij Emmy erg leuk. Ging er altijd met veel plezier heen en het leerde hem nadenken over zijn gedrag. Het was een erg leuke en goede ervaring voor Dani. Zijn tekeningen werden steeds mooier en we merkten dat hij na verloop van tijd rustiger aan een tekening/opdracht kon werken. Bedankt Emmy voor alle leuke lessen!

groet,
Wendy (moeder)


Moeder over dochter A.:
"Hallo Emmy, A. (meisje van 5 jaar), vond de individuele tekenlessen erg leuk. Alhoewel zij zich nog niet zo kan uiten als een volwassene over hoe zij het gevonden heeft, kan ik alleen zeggen dat het een erg leuke ervaring was."

J.


Een hoofd en lijf vol emoties, angst, onverwerkt verdriet en...en...
Wat kun je ermee, wat wil je ermee?
Middels een moment van meditatie heb ik met behulp van Emmy's verbale ondersteuning, een diep verborgen blokkade naar boven gehaald.
Aan een vel papier kunnen toevertrouwen en er weggestopte tranen om kunnen laten.
Angst, verdriet op papier in een vorm die ik niet van tevoren had kunnen bedenken, laat staan verwachten.
Thuis heb ik op mijn eigen manier letterlijk "afscheid " genomen van de openbaring en het heeft me rust opgeleverd, inzicht en opluchting.
En nee, een tekenwonder ben ik niet, maar dat wordt niet gevraagd en is zeker niet nodig.
Gevoel, overgave en er voor gaan; dat was voldoende.
Meer dan de moeite waard; tekentaal. Het heeft mij een reis naar binnen opgeleverd met een prettig besluit.
Jos


Denk met je hart en laat je hand het werk doen. Dat is een hele openbaring als je op je papier kijkt. Eerst helemaal leeg en dan vol emoties die verborgen waren, net als het papier wat voor me lag. Het vertelde mij wat ik eigenlijk wel wist, maar weggestopt zit de meeste tijd. Als je erover wil praten mag het, maar het hoeft beslist niet, je bent er om jezelf te ontdekken. Heel gewoon tekenen, maar dan anders. Op reis gaan op de vierkante meter. Ik heb nog nooit zoveel moois gezien en ontdekt. Soms was de reis een innerlijke zoektocht, dan weer een stilstaan bij de dagelijkse beslommeringen om er wat van te leren. Ook was er vreugde of verdriet, maar nooit eenzaamheid, want ik voelde mij op mijn gemak en Emmy had een luisterend oor, niet alleen om met mij te praten, maar zeker ook te luisteren.

E.


Tekenen met dementerende bewoners in Huize Dahme Lochem

Wat leuk om te zien dat er langzaam maar zeker steeds meer gasten gaan meedoen, de 2 heren waren de gangmakers en zie de rust en concentratie van deze twee.
Onze kok kwam een van de heren tegen tijdens zijn wandeling en zei hem snel terug te gaan omdat er weer een tekenmiddag was, mijnheer durft nu ook al moeilijke onderwerpen aan en past en meet als een professionele kunstenaar.
De dames komen ook opzetten en er komt van alles boven, de gedichtjes en versjes zijn niet te tellen, er wordt veel verteld en niet onbelangrijk........veel gelachen, kortom het is een grote aanwinst door de komst van Emmy die deze middagen met verve brengt, onze gasten worden er blij van en, nu praat ik voor mijzelf, ik ook. Het zijn waardevolle middagen, EMMY, dank hiervoor !

Kitty Tijdeman


Tekenworkshop "Veranderingen in de Verzekeringsbranche"

Ik vond de Tekenworkshop "Veranderingen in de Verzekeringsbranche" in november 2012 leuk en verfrissend.

Erik H., assurantieadviseur


Het is inderdaad alweer bijna een half jaar geleden dat ik mijn visie op de toekomst door middel van een passende tekening tot uitdrukking heb gebracht. Vooral het punt balans tussen werk en privé heeft mij tot nadenken gebracht. Ik ben er mee bezig om een aantal zaken af te stoten. Zodat er toch meer rust komt.

André O., financieel planner en coach


Ik kijk met plezier terug op de Tekenworkshop `Veranderingen in de Verzekeringsbranche`. Vooral omdat het een compleet andere bijeenkomst was als gebruikelijk.

S.S. , verzekeringsadviseur


Workshop mandala tekenen

Ik heb erg genoten van je workshop mandala tekenen. Het werd door jou gegeven met passie en spiritualiteit.
Jammer dat je voor mij op een grote afstand verwijderd woont, anders ging ik zeker bij je op les!!!!

Warme Groet Willemien


Groep Teken- en Schilderochtenden Lochem


Kids for Animals Overgelder: Dieren Schilderen

Voor een verslag van de middag klik HIER


 

NAAR BOVEN